ערב עיון לכבוד צאת ספרו של פרופ׳ דיויד ובר (אוניברסיטת בוסטון):

The Rise of the Working-Class Shareholder: Labor's Last Best Weapon (Harvard University Press)

וידאו

ערב עיון לרגל פרסום ספרה של נעמה כרמי זכויות אדם: מבוא תיאורטי (רסלינג, 2018). באירוע השתתפו פרופ׳ רות גביזון, ד״ר יופי תירוש, פרופ׳ מיכאל בירנהק וד״ר נעמה כרמי.

ערב עיון לרגל פרסום ספרה של ליאת קוזמא:

Global women, Colonial Ports: Prostitution in the Interwar Middle East (SUNY Press, 2017)

וידאו

ערב עיון לרגל פרסום ספרה של ליאורה בילסקי:

The Holocaust, Corporations, and the Law - Unfinished Business (Michigan University Press, 2017)

וידאו

השקת הספר בעריכת ד"ר ליאת קוזמא והיבא יזבק, נשים פלסטיניות ומעמד אישי בישראל (הוצאת פרדס, 2016).

השקת הספר, סקס אחר: מבחר מאמרים בלימודים להט"ביים וקוויריים ישראליים (עורכים: אייל גרוס, עמליה זיו ורז יוסף).

2015

דיון המפגיש מחברים ואנשי אקדמיה, בשיתוף הפקולטה למדעי הרוח, המכון לחקר האנטישמיות והגזענות בימינו ע"ש סטפן רוט והמכון למשפט והיסטוריה ע"ש דיויד ברג בפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, סביב שני הספרים הבאים:

Nathan Lerner, The UN Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (Brill, 2014).

Ely Aharonson, From Slave Abuse to Hate Crime: The Criminalization of Racial Violence in American History (Cambridge University Press, 2014).

ההזמנה למפגש

ערב עיון לכבוד ספרה של רותי גינצבורג, והייתם לנו לעיניים: ארגוני זכויות אדם בשטחים מבעד לעין המצלמה (רסלינג, 2014). בשיתוף מרכז אדמונד י. ספרא לאתיקה ומרכז מינרבה למדעי הרוח.

ההזמנה למפגש

סימפוזיון בעקבות הופעת הספר:

Michael Livingston, The Fascists and The Jews of Italy: Mussolini’s Race Laws 1938‐1943 (Cambridge University Press, 2014).

בשיתוף מכון ברג למשפט והיסטוריה, הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן.

ההזמנה למפגש

מפגש לכבוד הופעת ספרו של צבי טריגר, פשעים נגד הפטריארכיה: ניאוף, הפלות והומוסקסואליות במשפט ובתרבות (הוצאת האוניברסיטה המשודרת, 2014).
בשיתוף הפקולטה למדעי הרוח ע"ש לסטר וסאלי אנטין, התכנית ללימודי נשים ומגדר בסיוע NCJW, התכנית ללימודי מגדר לתואר שני.

ההזמנה למפגש

לציון 50 שנה למשפטי אושוויץ בפרנקפורט ולזכר התובע היהודי פריץ באואר:

Ronen Steinke, Fritz Bauer oder Auschwitz vor Gericht (Piper, 2013).